Hento Toto x Dedoles

Dedoles ponuja edinstveno omejeno kolekcijo nogavic. Ustvarili smo jih v sodelovanju s HENTO TOTO, inkluzivno ustvarjalno blagovno znamko, ki združuje nadarjene umetnike z motnjami v duševnem razvoju s profesionalnimi grafičnimi umetniki, oblikovalci in ilustratorji.

 

»Osebe z motnjami v duševnem razvoju si želijo delati, vendar pogosto nimajo priložnosti za to. Veseli me, da smo s sodelovanjem z blagovno znamko HENTO TOTO lahko podprli edinstven koncept vključevanja v delo, ki je lahko navdih za druge organizacije,« je povedala Jana Hrubcová, vodja trajnostnega razvoja v podjetju Dedoles.

Ta omejena izdaja kolekcije živahnih nogavic je nastala v sodelovanju sedmih risarjev, ki so oblikovali vzorce, ki so jih oblikovalci podjetja Dedoles dodatno razvili.

 

O ustvarjalni blagovni znamki Hento Toto

Inkluzivna ustvarjalna blagovna znamka HENTO TOTO predstavlja inovativen način vključevanja v delo. Zaposluje osebe z motnjami v duševnem razvoju kot risarje, ki sodelujejo s profesionalnimi grafičnimi umetniki, oblikovalci in ilustratorji. Zastopa jo zveza »Bol raz jeden človek«, ki pomaga ljudem z motnjami v duševnem razvoju že od leta 2006.

www.instagram.com/hento_toto_official/

www.hentototo.sk