Zgodbe znamk

Vsak naš izdelek v ponudbi brez kompromisov izpolnjuje dve lastnosti – mora imeti originlen dizajn in mora imeti dodano vrednost. Pred dodanjem izdelka v našo ponudbo vedno proizvajalca in njegovo socijalno korist preverjamo. In to je tudi razlog, zakaj drugje podobno kombinacijo originalnih izdelkov na enem mestu ne najdete. Preberite si zgodbe znamk, katere so ponosni del našega portfelja.

Izberite znamko

Vesele nogavice Good Mood 

Mr. Gugu in Miss Go 

Lotus Leggings

Rock off

Vesele nogavice Good Mood

Poslanstvo znamke Dedoles je neprestajno podpirati človeško edinstvenost s tem, da v ponudbi najde vsak tisto, kaj najbolj izrazi njegov pravi JAZ. Zato smo se odločili v imenu gesla: “vsi smo drugačni, vsak je izjemen “ ustvariti znamko veselih nogavic Good Mood. Naše vesele nogavice so zasnovane s oblikovalci na Slovaškem, kateri so se prijavili v javni izziv. Tipični znak veselih nogavic je to, da vsaka od njih je drugačna, no skupaj so popolni par. So igrive in barvne in z pomočjo dizajna govorijo zgodbo.

Zakaj so vesele nogavice Good Mood izjemne?

O veselih nogavicah lahko govorimo, da so trendi, ne pa dolgočasno božično darilo. Imajo poslanstvo, da širijo zavest o izjemnosti vsakega od nas in narediti vsak dan še za kanček bolj veseli. Z nasmehom pa vse uspe.

Simbol dveh različnih nogavic navezuje tudi na Svetovni dan Downovega sindroma, na katerega spominjamo 21.3 s “izzivom nogavic “. Nogavice so postali simbol tistega dneva tudi zato, ker njihova oblika spominja na kromosom. Govori o tem, da kljub temu, da so ljudje s Downovim sindromom drugačni, so izjemni in nas znajo v veliko stvarih navdihniti.

Mr. Gugu in Miss Go

Mr. Gugu in Miss Go se v sedajnosti upošteva, kot ena od najbolj dinamičnih znamk v Evropi. Znamko so ustvarili na Poljskem z namenom ponuditi vsakemu človeku možnost izraziti svojo edinstvenost in izstopati iz vrste. So to oblačila, ki vas prepričajo z svojo kvaliteto in brezkompromisnim stilom, omogočajo vsakemu čutiti svobodo in izraziti svoj jaz. Prinesejo v ulice velikih mest in majnših vasi barvnost in nespregledne oblike.

S čem se znamka Mr. Gugu in Miss Go razlikuje?

Znamka Mr. Gugu in Miss Go ne dela kompromise v stilu in niti v izdelavi. Vse kose oblačil so 100% oblikovane, šite in potiskane v Bielsko-Biała na Poljskem, s čem se podpira lokalno gospodarstvo in zagotavlja razvoj novih tehnologij. In s tem je povezano tudi dejstvo, da noče oditi s izdelavo na Kitajsko. Ne šparajo na plačah svojih delavcev zato, ker ugotavljajo da so zaposleni slika podjetja tudi navzven in celi biznis model stoji na zvestobi zaposlenih in partnerjev, brez katerih bi niso nič dosegli.

proizvodni postopek v celoti upošteva tudi varstvo okolja. Vsak kos oblačil je izdelan z tehnologijo, katera minimalizira tekstilni odpadki z natančnim rezanjem v tkanino. Barve, z katerimi so Mr. Gugu in Miss Go oblačila potiskana ne vsebujejo nevarne snovi, in zato so ponovno pridobili certifikat STANDARD OEKO-TEX® 100. Je to svetovno priznan, neodvisni preskusni sistem certificiranja, ki ocenjuje materiali, polizdelki in končni tekstilni izdelki na vseh stopnjah obdelave. Certifikat je zelo težko dobiti in dobijo ga samo podjetja, ki ustrezajo strogim merilom za vsa oblačila.

Njihove nespregledne oblike, na katerih so svetovne umetniške dela in totalno odštekani motivi proizvajani v sodelovanju z sedajnimi umetniki lahko najdete na jopicah, majicah, pajkicah, kopalkah in na nahrbtnikih. Vse so izdelane iz kvalitetnih materialov: bombaž, spandex, poliester ali najlon.

Lotus Leggings

Znamka Lotus Leggins začela pisati svojo zgodbo z idejo: vzbuditi v ženskih željo izraziti svojo osebnost in počutiti se komfortno v času, ko imajo oblečene udobne pajkice. Znamka ustvarjena v ZDA je začenjala samo, kot spletna trgovina in zrastla do svetovnega formata. Danes že ponuja razen pajkic več vrst oblačil, ampak njenim glavnim motivom je vedno izraziti svojo individualnost in to, kaj imate radi z originalnim dizajnom.

Zakaj so pajkice Lotus Leggins tako posebne?

Pajkice znamke Lotus Leggings se šivajo na Kitajskem. Proizvajalec pazi na visoki standard izdelave in na kakovost svojih izdelkov. To zagotavlja s tem, da svojih zaposlenih nagrajuje z pošteno plačo, trudi se zaposliti talente in delno prikrajšane skupine, naprimer svobodne mamice. Uporabljeni materiali za izdelavo pajkic za različno uporabo so dolgoročno testirani. Pajkice za vse fizične aktivnosti, imajo posebna vlakna, ki regulirajo odtekanje potu. Pajkice so po celi površini potiskani barvami, katere se ne izpirajo in ne vsebujejo nevarnih snovi.

Rock off

Rock off je angleško podjetje z skladiščami v Liverpoolu, katero je brezizjemno namenjeno veleprodaji licenciranih oblačil in dodatkov največjih glasbenih zvezd in likov iz računalniških iger, filmov in seriji. S pomočjo majic vam pomagajo izraziti vaš glasbeni in filmski okus.

Zakaj so oblačila Rock off tako posebne?

Majice so narejene iz 100% bombaža, ki vam zagotavlja popolno udobje tudi ob poletnih nočeh na festivalih. Vse izdelke, katere imamo od Rock off v ponudbi, ali so to oblačila ali lončki, so 100% original in imajo licenco, visokokvaliteten potisk brez kakršnihkoli AZO barvil.