Več o dodatnih storitvah

Prednostna priprava naročila

Želiš živahne izdelke imeti doma kar najhitreje? S pomočjo te storitve bo tvoje naročilo obravnavano prednostno, tebi pa ne bo treba čakati v vrsti z drugimi. To bo celoten čas priprave pospešilo do trenutka, ko bo paket prevzet s strani dostavne službe.

*Prednostna priprava naročila je izbirna storitev. Če je ta dodatna storitev izbrana, ima kupčeva priprava naročila prednost v primerjavi z naročili, za katera ne velja prednostna priprava, tj. če dodatna storitev prednostne priprave ni bila izbrana v nakupovalni košarici. Prednostna priprava se izvede z izbiro te dodatne storitve v nakupovalni košarici in plačilom njene cene. Cena te storitve je navedena v nakupovalni košarici.

Nadomestilo za obdelavo naročil, kjer je vrednost nižja od 15 €

Za naročila v vrednosti 15 €* ali manj ti bomo dodatno zaračunali 2 €. To nadomestilo nam pri odpremi tvojega naročila pomaga pokriti stroške embalaže in delo skladiščnega osebja. Dodaj v košarico še en manjši izdelek in pokrili bomo tvoje nadomestilo.

*vključuje vrednost izdelkov v naročilu skupaj z DDV, brez ostalih storitev

Cena storitve: 2 €

Varna dostava

Če se tvoj paket izgubi, poškoduje ali pa je med dostavo prišlo do drugih težav, bomo naročilo nemudoma poslali še enkrat. Preprosto izberi dodatno storitev varne dostave in se izogni čakanju na morebitno reševanje reklamacije s strani dostavne službe.

Cena storitve: 1,49 €

Nadomestilo za okolju prijazno embalažo

Našo skrb posvečamo tudi okolju. Zato si prizadevamo nenehno zmanjševati količino plastike v embalaži tvojega živahnega naročila. Ta prispevek nam pomaga pokriti stroške okolju prijazne embalaže, s čimer zmanjšujemo svoj ogljični odtis in skrbimo za boljšo prihodnost našega planeta.

Cena storitve: 1 €