Smo v tem skupaj


Spoštovane stranke, saj je zdravje za nas najpomembnejše in je zdaj bolj pomembno, kot kadarkoli, da ga zaščitimo, sprejeli smo več ukrepov za zaščito vas in naših sodelavcev.

Dostava izdelkov
Vaš paket bomo dostavili s kurirjem na vaš dom. Kot previdnostni ukrep smo začasno umaknili možnost prevzema blaga na podružnicah z osebnim prevzemom.


Kako se pripraviti na prevzem paketa? Priporočamo, da ob prevzemu paketa nosite masko na obrazu. Po prevzemu pošiljke si ne pozabite umiti roke. Priporočamo, da ob naročilu izbirate plačilo po predračunu, da lahko pošiljko prevzamete čim hitreje in zmanjšate stik z drugo osebo.


Vračilo izdelkov in reklamacija
Veliko naših zaposlenih je ostalo doma s svojimi otroki. Zato se lahko zgodi, da se vaše pritožbe in poročila rešijo kasneje kot običajno. Zato smo podaljšali obdobje vračanja na 365 dni.


Dedolesov drobiž
Običajno vam omogočamo, da prispevate k sajenju dreves. Zaradi trenutnih razmer smo se odločili, da začasno spremenimo namen zbirke. 100% zbranih sredstev bomo preusmerili v sklad Svetovne zdravstvene organizacije (WHO), da bi boj proti pandemiji koronavirusa postal bolj učinkovit. Dedoles podvoji vse prispevke strank do 10.000 €. Več informacij >>


Varnost naših zaposlenih
Vsi, kateri imajo možnost, delajo od doma. Med delom v skladišču smo povečali preventivne higienske ukrepe in povečali intenzivnost čiščenja in razkuževanja delovnih površin.

O nadaljnjih ukrepih vas bomo sproti obveščali.


Vsem želimo veliko zdravja, moči in optimizma. Skupaj to zmoramo.

Vaša ekipa Dedoles