Dedolesov drobiž za SZO

Glede na situacijo v času pandemije koronavirusa smo od 16.3. do 31.5.2020 začasno spremenili način naše zbirke za podporo fonda Svetovne zdravstvene organizacije (WHO) za bolj efektiven boj proti pandemiji. Skupaj smo prispevali zneskom 55 830 eur, in za to se vam želimo zahvaliti.


Pandemija Covid-19 nas je vse presenetila. Tudi v Dedolesu smo se morali na razmere takoj odzvati.

Med drugim smo spremenili namen prispevkov, zbranih z Dedolesovim drobižem. V običajnih okoliščinah imajo naši kupci možnost, da ob nakupu izdelkov prispevajo k sajenju dreves. Zaradi trenutnih razmer smo se odločili začasno spremeniti namen zbiranja. Ker Dedoles zdaj deluje v več kot 20 evropskih državah, se nam je zdela najustreznejša rešitev, da 100 % zbranih sredstev preusmerimo Svetovni zdravstveni organizaciji (WHO), da bi bil boj proti pandemiji učinkovitejši. Zbrani znesek smo celo podvojili.

Koristne informacije:

Dostava izdelkov
Vaš paket bomo dostavili s kurirjem na vaš dom. Kot previdnostni ukrep smo začasno umaknili možnost prevzema blaga na podružnicah z osebnim prevzemom.


Kako se pripraviti na prevzem paketa? Priporočamo, da ob prevzemu paketa nosite masko na obrazu. Po prevzemu pošiljke si ne pozabite umiti roke. Priporočamo, da ob naročilu izbirate plačilo po predračunu, da lahko pošiljko prevzamete čim hitreje in zmanjšate stik z drugo osebo.


Vračilo izdelkov in reklamacija
Veliko naših zaposlenih je ostalo doma z svojimi otroki. Zato se lahko zgodi, da vaše reklamacije in vračila izdelkov bodo obdelane kasneje, kot po navadi. Iz tega razloga smo rok za vračilo ali reklamacijo podaljšali na 100 dni.

Varnost naših zaposlenih
Vsi, kateri imajo možnost, delajo od doma. Med delom v skladišču smo povečali preventivne higienske ukrepe in povečali intenzivnost čiščenja in razkuževanja delovnih površin.Vsem želimo veliko zdravja, moči in optimizma. Skupaj to zmoramo.

Vaša ekipa Dedoles