Dedolesov drobiž za SZO

Glede na situacijo v času pandemije koronavirusa smo od 16. 3. do 31. 5. 2020 začasno spremenili način našega zbiranja za podporo sklada Svetovne zdravstvene organizacije (WHO) za bolj učinkovit boj proti pandemiji. Skupaj smo prispevali znesek 55 830 eur, za kar se vam želimo zahvaliti.


Pandemija Covid-19 nas je vse presenetila. Tudi v Dedolesu smo se morali na razmere takoj odzvati.

Med drugim smo spremenili namen prispevkov, zbranih z Dedolesovim drobižem. V običajnih okoliščinah imajo naši kupci možnost, da ob nakupu izdelkov prispevajo k sajenju dreves. Zaradi trenutnih razmer smo se odločili začasno spremeniti namen zbiranja. Ker Dedoles zdaj deluje v več kot 20 evropskih državah, se nam je zdela najustreznejša rešitev, da 100 % zbranih sredstev preusmerimo Svetovni zdravstveni organizaciji (WHO), da bi bil boj proti pandemiji učinkovitejši. Zbrani znesek smo celo podvojili.

Koristne informacije:

Dostava izdelkov
Vaš paket bomo dostavili s kurirjem na vaš dom. Kot previdnostni ukrep smo začasno umaknili možnost prevzema blaga na podružnicah z osebnim prevzemom.


Kako se pripraviti na prevzem paketa? Priporočamo, da ob prevzemu paketa nosite masko na obrazu. Po prevzemu pošiljke si ne pozabite umiti roke. Priporočamo, da ob naročilu izbirate plačilo po predračunu, da lahko pošiljko prevzamete čim hitreje in omejite stik z drugo osebo.


Vračilo izdelkov in reklamacija
Veliko naših zaposlenih je ostalo doma z otroki. Zato se lahko zgodi, da bodo vaše reklamacije in vračila izdelkov obdelana kasneje kot običajno. Iz tega razloga smo rok za vračilo ali reklamacijo podaljšali na 100 dni.

Varnost naših zaposlenih
Vsi, ki imajo možnost, delajo od doma. Med delom v skladišču smo okrepili preventivne higienske ukrepe ter povečali intenzivnost čiščenja in razkuževanja delovnih površinVsem želimo veliko zdravja, moči in optimizma. Skupaj zmoremo.

Vaša ekipa Dedoles