Preberi našo filozofijo

Ni nam vseeno...

Dedoles verjame da to, zaradi česar je svet boljši je odvisno od naših vsakdanjih odločitev. Zato prodajamo oblačila in dodatki iz kakovostnih materialov in skrbimo za etično in dolgotrajno proizvajanje.

Z nakupom naših izdelkov vsaka stranka postane del pobude, da ta svet postane lepše mesto za življenje. 

KAKO?

Vsak dan nam daja priložnost ponovno začeti in biti boljšim. Delati več zase in svoje okolje, in to je tisto lepo v živlenju. Vsak od nas hoče, da nekaj po njem ostane... Našim nekaj je želja, naj po nas ostane boljše JAZ.

  • do sebe
  • do narave
  • do družbe in prihodnjih generacij

Do sebe

Dajamo vsakemu človeku možnost originalno, svobodno in odgovorno izraziti njegov JAZ. Vemo, da individualnost naredi svet lep. Zato pri nam najdeš dizajn, ki z pomočjo navadne stvari, kot so oblačila, pove o tebi tudi brez besed malo več. Hkrati širimo spoštovanje do stila ostalih okoli nas. Edino takrat bomo vsi zadovoljni.

Do narave

Narava je za nas veliki navdih in je vir materialov in energije. Narava je bila navdih tudi pri ustvarjanju imena znamke Dedoles, ker naš ustanovitelj Jaro verjame, da isti principi, kot v naravi veljajo tudi v poslovanju. Dedo pomeni modrost, izkušnje, človeškost in dobroto. Les pomeni naravo in svobodo in je virom energije za človeka.

Ste vedeli, da...

…Ime Dedoles je nastalo z združenjem dveh močnih simbolov? Dedo (dedek) pomeni modrost, izkušnje, človeškost in dobroto. Les (gozd) pomeni naravo in svobodo in je vir energije in rast za človeka.

V svoj portfelj izbiramo samo družbeno odgovorni izdelki, ob izdelavi katerih nobeden ne trpi, so izdelani etično in iz kakovostnih materialov, z čem se zagotovi njihovo dolgo življenje. V tem ne delamo nobenih kompromisov. Z dolgim živlenjem izdelkov ti zagotovimo prišparan denar in manj tekstilnega odpada. Družbeno korist vseh Dedoles izdelkov preverjamo in tudi to je razlog, zakaj nikjer drugje ne dobijete podobno kombinacijo originalnih oblačil na enem mestu. Preberite si Zgodbe znamk, ki so ponosni del našega portfelja.

Sadimo gozd

Za nas so bolj pomebni ukrepi, kot objave na družbenih omrežjih. Postavili smo se od računalnikov in odločili smo se ukrepati. Skupaj z našimi strankami smo posadili gozd, Dedoles gozd. In bomo nadaljevali, ker vemo, kak so drevesa za nas pomembna. Vsakim enim nakupom pri nam prispevaš na dobro stvar preko dedolesovega drobiža. Celotna vsota denarja do zadnjega centa bo uporabljena za sajenje dreves. Poglej, kako to deluje TU

Do sveta in prihodnjih generacij

Podjetja imajo veliki potencial vplivati in spremeniti stvari na boljše. Zavedamo se, da naša najboljša stranka je naš zaposleni. Mora biti prepričan o vrednotah podjetja. Samo takrat, ko zaposleni verjamejo v poslanstvo je mogoče pritegniti druge stranke, izboljševati se in na koncu narediti iz sveta lepše in boljše mesto za naše življenje in življenje prihodnjih generacij.

Mislimo tudi na prihodnje generacije. Hočemo, da imajo tudi možnost uživati lepote narave in da imajo dovolj vseh virov, tako kot jih imamo mi DANES. Dali smo si zaobljubo nastaviti tudi v našem podjetju ekološki procesi, zmanjšati odpad in povišati kakovost in trajnost materialov, katere uporabljamo in z katerih so proizvajani naši izdelki. Hočemo pomagati, izobraževati in deliti. In zato tudi vsako leto sodelujemo v Izzivu nogavic, preko katerega pomagamo otrokom z Downovim sindromom. Njihova neposrednost in spontanost je za nas veliki navdih. Poglej vse naše aktivite, z katerimi povečujemo družbeno odgovornost in trajnost. (Be smarthead) https://www.besmarthead.com/top-companies - tukaj imamo profil