Dedolesov drobiž za SZO

Glede na situacijo v času pandemije koronavirusa smo od 16.3. do 31.5. začasno spremenili način naše zbirke za podporo fonda Svetovne zdravstvene organizacije (WHO) za bolj efektiven boj proti pandemiji. Skupaj smo prispevali zneskom 56 760,36 eur, in za to se vam želimo zahvaliti.


Spoštovane stranke, saj je zdravje za nas najpomembnejše in je zdaj bolj pomembno, kot kadarkoli, da ga zaščitimo, sprejeli smo več ukrepov za zaščito vas in naših sodelavcev.

Dostava izdelkov
Vaš paket bomo dostavili s kurirjem na vaš dom. Kot previdnostni ukrep smo začasno umaknili možnost prevzema blaga na podružnicah z osebnim prevzemom.


Kako se pripraviti na prevzem paketa? Priporočamo, da ob prevzemu paketa nosite masko na obrazu. Po prevzemu pošiljke si ne pozabite umiti roke. Priporočamo, da ob naročilu izbirate plačilo po predračunu, da lahko pošiljko prevzamete čim hitreje in zmanjšate stik z drugo osebo.


Vračilo izdelkov in reklamacija
Veliko naših zaposlenih je ostalo doma z svojimi otroki. Zato se lahko zgodi, da vaše reklamacije in vračila izdelkov bodo obdelane kasneje, kot po navadi. Iz tega razloga smo rok za vračilo ali reklamacijo podaljšali na 100 dni.


Dedolesov drobiž
Glede na situacijo v času pandemije koronavirusa smo od 16.3. do 31.5. začasno spremenili način naše zbirke za podporo fonda Svetovne zdravstvene organizacije (WHO) za bolj efektiven boj proti pandemiji. Skupaj smo prispevali zneskom 55 830 eur, in za to se vam želimo zahvaliti.


Varnost naših zaposlenih
Vsi, kateri imajo možnost, delajo od doma. Med delom v skladišču smo povečali preventivne higienske ukrepe in povečali intenzivnost čiščenja in razkuževanja delovnih površin.

O nadaljnjih ukrepih vas bomo sproti obveščali.


Vsem želimo veliko zdravja, moči in optimizma. Skupaj to zmoramo.

Vaša ekipa Dedoles