8. rojstni dan izdelkov Dedoles


V Dedolesu vemo na primer to, da vsaka naša stranka obožuje vesele dizajne in svobodo oblačenja. Odkrijte 8 zanimivosti, ki so se zgodile zadnje leto v Dedolesu in boste izvedeli nekaj več o nas.


1. Ustvarili smo svojo lastno ekipo za razvoj izdelkov. Do 90 % naših izdelkov oblikujejo naši izkušeni slovaški oblikovalci, ki ponudbo Dedoles obogatijo z do 200 novimi kosi letno. Dodali smo nove programe izdelkov spodnjega perila ter nizkih in športnih nogavic. Želimo, da bi v naši ponudbi vedno odkrili kaj novega, kar vas bo presenetilo in osrečilo.


2. Za učinkovitejšo obdelavo vaših naročil in še več zadovoljnih strank smo se preselili v novo, večje skladišče, izboljšali spletno mesto ter informacijski in skladiščni sistem.


3. Podjetju Dedoles ste pomagali prispevati k spremembam s posaditvijo 50.000 dreves v narodnem parku Tatre, na površini približno 40 hektarov. Pri sajenju dreves je sodelovalo več kot 700 prostovoljcev. Najlepša hvala vsem!


4. Razširili smo se na nove trge. Danes naše izdelke ne kupujejo več samo kupci s Slovaške, temveč tudi iz Češke, z Madžarske, Poljske, iz Avstrije, Slovenije, Romunije, Bolgarije, Hrvaške, Nemčije, Francije, Belgije, Velike Britanije ter z Nizozemske in Irske. In šli bomo še dlje.


5. Širi se tudi število članov družine podjetja Dedoles. Zdaj nas je že več kot 130! Vsak je drugačen, skupaj pa smo popolna ekipa! Lastnik in ustanovitelj podjetja, Jaro Chrapko, je praznoval svoj 30. rojstni dan in pričakuje novega člana družine, tako da bomo imeli še enega novega člana.


6. Z obsežno kampanjo Nogavični izziv smo osveščali o Downovem sindromu v več kot 10 državah. Po vaši zaslugi smo lahko podarili 8.000 evrov slovaškemu Združenju za Downov sindrom in še 2.533 evrov mednarodni organizaciji Down Syndrome International, ki združuje in podpira posameznike in organizacije z vsega sveta. In tudi s tem bomo še nadaljevali.


7. Celo koronavirus nas ni mogel ustaviti! Po vaši zaslugi smo tudi Svetovni zdravstveni organizaciji (WHO) darovali 55.830 evrov za boj proti virusu COVID-19. Skoraj 4.000 parov »medicinskih« nogavic smo podarili zdravnikom in medicinskemu osebju v zahvalo za njihovo požrtvovalno delo.


8. Razveselili smo 700.000 kupcev.

Samo v lanskem letu smo obdelali več kot pol milijona naročil veselih izdelkov! Zelo nas veseli, da vas naši izdelki tako osrečujejo, čeprav gre le za malenkost.


Že zdaj se veselimo še enega uspešnega Dedolesovega leta. Zahvaljujemo se vam za podporo, saj brez vas ne bi bili, kjer smo